• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas 26. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.12.1997., Nr. 319/321 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31086

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijā - pirmā Slovēnijas Republikas vēstniece

Vēl šajā numurā

10.12.1997., Nr. 319/321

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie Jums dodas 26. burtnīca

Godātie lasītāji, valsts normatīvo aktu burtnīca šoreiz pie Jums dodas ar 16 Saeimā pieņemtajiem likumiem un 17 Ministru kabineta tiesību aktiem. Grozījumi likumā “Par policiju” pieņemti 23. oktobrī, un Valsts prezidents tos izsludinājis “Latvijas Vēstnesī” 5. novembrī. Desmit likumus Saeima pieņēmusi 30. oktobra sēdē, un tie izsludināti 13. un 14. novembrī. Divi no tiem apstiprina Latvijas Republikas starptautiskos līgumus: Eiropas Padomes Vispārējo līgumu par Eiropas Padomes privilēģijām un imunitātēm un šī līguma piecus protokolus, kā arī Latvijas un Polijas brīvās tirdzniecības līgumu. Likums “Par zemes reformas pabeigšanu lauku apvidos” nosaka reformas pabeigšanas kārtību un attiecīgo institūciju pienākumus. Pārējie ir grozījumi jau agrāk pieņemtajos likumos: “Par pašvaldībām”, “Par bāriņtiesām un pagasttiesām”, “Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām”, “Par aviāciju”, “Par vērtspapīriem”, Kredītiestāžu likumā un Radio un televīzijas likumā. Divi likumi pieņemti 6. novembrī: grozījumi Latvijas Civilprocesa kodeksā, kas izsludināts 21. novembrī, un Valsts statistikas likums, kas izsludināts 25. novembrī. No 13. novembrī pieņemtajiem likumiem šajā burtnīcā ievietoti trīs. Tie ir grozījumi likumos “Par pašvaldībām”, “Par uzņēmumu ienākuma nodokli” un “Par īpašuma nodokļa maksājumu atvieglojumiem sabiedriskajām organizācijām un to uzņēmumiem 1994. — 1997. gadā”.

Ministru kabineta dokumenti datēti no 21. oktobra līdz 11. novembrim. Tie ir “Īpaši aizsargājamo dabas teritoriju vispārējie aizsardzības un izmantošanas noteikumi”, “Slimokasu izveides un darbības noteikumi”, “Ostu hidrotehnisko būvju speciālie būvnoteikumi”, noteikumi par Valsts būvinspekciju, par kārtību, kādā sniedzama informācija par tirdzniecības tehniskajām barjerām un sanitārajiem vai fitosanitārajiem pasākumiem u.c. Grozījumi izdarīti noteikumos par azartspēļu iekārtu marķēšanu, par kārtību, kādā atdodama vai atlīdzināma manta no Latvijas PSR nepamatoti izsūtītajām personām, par Latvijas pilsoņu pasēm, par Latvijas nepilsoņu pasēm, par naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtību. Apstiprināts Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes nolikums un Valsts atbalsta uzraudzības padomes nolikums. Grozījumi izdarīti Zemkopības ministrijas nolikumā. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!