• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.01.1998., Nr. 13/14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31237

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Amerikas attiecībām

Vēl šajā numurā

20.01.1998., Nr. 13/14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

informācija

Par Latvijas vēstnieka akreditācijas raksta iesniegšanu

Vakar, 19.janvārī, LR ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Krievijā Imants Daudišs iesniedza akreditācijas rakstu Krievijas Federācijas prezidentam Borisam Jeļcinam.

ĀM preses centrs

Par komunikē ar Libānu

1997.gada 16.janvārī Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Krievijas Federācijā Imants Daudišs parakstīja kopīgo komunikē par diplomātisko attiecību nodibināšanu ar Libānas Republiku. No Libānas puses komunikē parakstīja Libānas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Krievijas Federācijā Selims Tadmuori. Libāna ir kļuvusi par 120. valsti, ar kuru Latvijas Republika ir nodibinājusi diplomātiskās attiecības.

ĀM preses centrs

Par plūdiem Jēkabpilī

Ekonomikas ministrs Atis Sausnītis vakar sazinājās ar Jēkabpils domes priekšsēdētāju Leonīdu Salcēviču, lai noskaidrotu, kāda ir situācija ar ledus sastrēgumu Daugavā Jēkabpils apkaimē.

Pašreiz Daugavā ūdens caurplūdums pieaudzis virs 1100 metriem sekundē. Tas izraisījis ledus iešanu atsevišķos upes posmos. Nelabvēlīgos apstākļos varētu rasties plūdu draudi, pirmām kārtām Jēkabpilī. Izveidojies ledus sastrēgums Daugavā pie Jēkabpils varētu apdraudēt arī aizsprostu pie hidroelektrostacijas.

Ekonomikas ministrs uzskata, ka Ārkārtējo situāciju valsts operatīvās komisijas ietvaros ir jāizveido koordinācijas centrs, uz kurieni tiktu operatīvi sūtīta informācija un nepieciešamības gadījumā varētu nekavējoties risināt radušās problēmas un pieņemt lēmumus.

Lai komisija varētu strādāt profesionāli, tajā, pēc Ata Sausnīša domām, jāiekļauj gan “Latvenergo”, gan Hidrometeoroloģijas pārvaldes speciālisti.

Vakar uz Jēkabpili devās ekonomikas ministra Ata Sausnīša padomnieks enerģētikas jautājumos Andris Zariņš, lai uz vietas apskatītu reālo situāciju.

Irēna Bērziņa,

EM preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!