• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents - tiekoties ar ANO pārstāvi Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.1998., Nr. 28/29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31342

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

03.02.1998., Nr. 28/29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents — tiekoties ar ANO pārstāvi Latvijā

Piektdien, 30.janvārī, Latvijas Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar ANO Attīstības programmas pastāvīgo pārstāvi Latvijā Janu Sorensenu.

Valsts prezidents apsveica J.Sorensenu ar stāšanos jaunajā amatā un vēlēja veiksmi, turpinot aizsāktos projektus un īstenojot jaunas iniciatīvas.

J.Sorensens pateicās par Valsts prezidenta personisko atbalstu ANO Attīstības programmas projektiem. Viņš atzīmēja, ka ir liels gods strādāt valstī, kas labi pazīstama ANO ar veiksmīgo sadarbību starp valdību un ANO Attīstības programmas institūciju. J.Sorensens atzina, ka šī programma kļuvusi par zināmu paraugu citām Viduseiropas un Austrumeiropas valstīm, jo tā spējusi koncentrēties uz patiesi būtiskiem jautājumiem un neaprobežojas tikai ar tradicionālām tehniskās palīdzības programmām. Viņš augstu vērtēja Cilvēktiesību biroja darbu Latvijā, akcentējot tā prestiža nozīmi. J.Sorensens informēja Valsts prezidentu par pasākumiem, kas paredzēti saistībā ar ANO Cilvēktiesību deklarācijas gadadienas atzīmēšanu šogad.

G.Ulmanis uzsvēra, ka ir svarīgi turpināt veiksmīgi aizsāktos projektus valodas apmācībā un sabiedrības attīstībā un būtu vēlami ANO Attīstības programmas jauni projekti un iniciatīvas, piebilstot, ka nozīmīga ir Ārlietu ministrijas aktīva iesaistīšanās šajos procesos.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!