• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.1998., Nr. 77/78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

24.03.1998., Nr. 77/78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— sarunā ar Latvijas Zinātņu akadēmijas vadītājiem

A1.JPG (10802 BYTES)

Vakar, 23.martā, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidentu Jāni Stradiņu un eksprezidentu Tāli Milleru.

Tikšanās laikā pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar Latvijas Republikas proklamēšanas 80.gadadienas pasākumu rīkošanu. Sarunas dalībnieki atzina, ka Latvijas Republikas proklamēšanas svinībām ir jākļūst par visas tautas svētkiem un gadadienai veltītajiem pasākumiem ir jāaptver visi Latvijas reģioni. Valsts prezidents uzsvēra, ka nepieciešams veidot diskusiju, kas veicinātu sabiedrības izpratnes padziļināšanos par Latvijas vēstures procesiem un Latvijas sabiedrības integrācijas iespējām.

Tikšanās laikā pārrunātas arī Latvijas zinātnes attīstības problēmas. Zinātnei atvēlētais budžets ir nepietiekams. J.Stradiņš īsumā pastāstīja Valsts prezidentam par Latvijas zinātnes pēdējā laika aktualitātēm un iecerēm, kā arī par to, kā norisinās Latvijas Zinātņu akadēmijas darbs.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!