• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem ar VID 20.02.1996. rīkojumu Nr.57 apstiprinātajos metodiskajos norādījumos "Metodiskie norādījumi par prasībām, kādām jāatbilst Latvijas Republikas teritorijā degvielas mazumtirdzniecībā izmantojamām elektroniskām kases sistēmām un kases kompjūtersistēmām (datorsistēmām)". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.1998., Nr. 79/80 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31677

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sadarbībā caur problēmām

Vēl šajā numurā

25.03.1998., Nr. 79/80

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Valsts ieņēmumu dienests

Veids: rīkojums

Numurs: 140

Pieņemts: 20.03.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.140

Rīgā 1998.gada 20.martā

Par grozījumiem ar VID 20.02.1996. rīkojumu Nr.57 apstiprinātajos metodiskajos norādījumos "Metodiskie norādījumi par prasībām, kādām jāatbilst Latvijas Republikas teritorijā degvielas mazumtirdzniecībā izmantojamām elektroniskām kases sistēmām un kases kompjūtersistēmām (datorsistēmām)"

 

1. Izteikt ar Valsts ieņēmumu dienesta 20.02.1996. rīkojumu Nr.57 apstiprināto metodisko norādījumu "Metodiskie norādījumi par prasībām, kādām jāatbilst Latvijas Republikas teritorijā degvielas mazumtirdzniecībā izmantojamām elektroniskām kases sistēmām un kases kompjūtersistēmām (datorsistēmām)" 3.3.apakšpunktu šādā redakcijā:

"3.3. Katram fiskālās atmiņas blokam jābūt identifikācijas numuram. Pārpildoties fiskālajai atmiņai, lietotājs izsauc apkalpojošā servisdienesta pārstāvi bloka nomaiņai. Servisdienesta darbinieks izņem fiskālās atmiņas bloku, ieliek jauno bloku un tā identifikācijas numuru ieraksta sistēmas tehniskajā pasē, apliecinot to ar savu parakstu un zīmogu. Izņemto fiskālās atmiņas bloku lietotājs uzglabā 5 gadus."

2. Rīkojumu publicēt laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektors A.Sončiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!