• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 27. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.1998., Nr. 114/116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/31832

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja līdzdalību partijā

Vēl šajā numurā

28.04.1998., Nr. 114/116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdībā

Ministru kabineta Komitejas 27. aprīļa sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts īpašuma objektu nodošanu Iekšlietu ministrijas valdījumā". Rīkojuma projektā minētie objekti tiek izmantoti Valsts robežsardzes vajadzībām.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par ēkām un būvēm Saldū, Striķu ielā 34, un Saldū, Striķu ielā 36". Ēkas paredzēts saglabāt valsts īpašumā un nodot Aizsardzības ministrijas valdījumā Saldus zemessardzes 43. bataljona vajadzībām.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Satversmes apstiprināšanu". Paredzams, ka Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija būs Latvijas Republikas augstākās akadēmiskās un profesionālās izglītības un zinātnes iestāde.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolas Satversmes apstiprināšanu". Augstskola atbilstīgi Latvijas izglītības sistēmas pieprasījumam sagatavo un izglīto skolotājus un izglītības darba vadītājus.

Akceptēts grozījumu projekts Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā. Grozījumu projekts paredz Valsts labības inspekcijai nodot Latvijas valsts labības biroja funkcijas, kuras paredzētas Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa pantā "Labības vairumtirdzniecības noteikumu pārkāpšana".

Akceptēts noteikumu projekts "Dārgmetālu, dārgakmeņu un to izstrādājumu aprites noteikumi". Paredzēts reglamentēt licenču izsniegšanas, pārreģistrācijas un anulēšanas, dārgmetālu, dārgakmeņu, kā arī to izstrādājumu provēšanas un marķēšanas, uzskaites un norēķina kārtību.

Akceptēts likumprojekts "Par zemes reformas pabeigšanu pilsētās". Tas noteiks kārtību, kādā pabeidzama zemes reforma pilsētās, kā arī līdz tās pabeigšanai sakārtojamas zemes lietošanas tiesības un īpašuma tiesības un izskatāmi strīdi ar zemes reformu saistītajos jautājumos.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos "Darba nespējas lapu izsniegšanas kārtība". Grozījumi noteikumos nepieciešami, lai novērstu pretrunas ar citiem tiesību aktiem.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par resoru programmu un apakšprogrammu rezultatīvajiem rādītājiem". Šie noteikumi nosaka likuma "Par valsts budžetu 1998. gadam" 4. un 5. pielikumā minēto resoru — ministriju un citu centrālo valsts iestāžu — programmu un apakšprogrammu rezultatīvos rādītājus, kas paredz veicamā darba apjomu un raksturo valsts budžeta līdzekļu izlietojuma efektivitāti un mērķtiecīgumu.

Akceptēts Profesionālās izglītības likuma projekts. Likuma mērķis un pamatuzdevumi ir nodrošināt valsts profesionālās izglītības politikas īstenošanu un profesionālās izglītības sistēmas darbību un attīstību. Tā pamatuzdevumi ir noteikt profesionālās izglītības un profesionālās kvalifikācijas klasifikācijas struktūru un reglamentēt profesionālās izglītības īstenošanā un profesionālās kvalifikācijas piešķiršanā iesaistīto institūciju, kā arī fizisko un juridisko personu darbību.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!