• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents: - tiekoties ar Latvijas vēstnieku Krievijā - pasniedzot sporta balvu izcilai vieglatlētei Par Eiropas Savienības ārlietu komisāra vizīti pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.1998., Nr. 216 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32281

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

23.07.1998., Nr. 216

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

U3.JPG (12188 BYTES)U2.JPG (11966 BYTES) — tiekoties ar Latvijas vēstnieku Krievijā

Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar, 22. jūlijā, tikās ar Latvijas Republikas vēstnieku Krievijā Imantu Daudišu.

Sarunas gaitā G.Ulmanis un I.Daudišs apsprieda Latvijas un Krievijas attiecības, abu valstu uzņēmēju sakarus, Latvijas iekšpolitikas un ārpolitikas aktualitātes. Vēstnieks informēja Valsts prezidentu par vēstniecības darbu.

— pasniedzot sporta balvu izcilai vieglatlētei

U1.JPG (20068 BYTES) Valsts prezidents Guntis Ulmanis vakar, 22. jūlijā, vieglatlētei Anitai Trumpei pasniedza kausu par augstvērtīgāko sniegumu Prezidenta balvas izcīņā Valmierā. Balva tika pasniegta 22. jūlijā tāpēc, ka sacensību laikā A.Trumpe to nevarēja saņemt, jo pēc starta tūdaļ devās uz sacensībām Londonā.

Sarunā ar A.Trumpi Valsts prezidents atzinīgi novērtēja sportistes startu 100 m barjerskrējienā un izteica gandarījumu par citu sportistu veiksmīgo startu Valmierā. G.Ulmanis runāja ar vieglatlēti arī par to, kā nākamo Prezidenta balvas izcīņu padarīt vēl spraigāku un aizraujošāku.

Valsts prezidenta preses dienests

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Par Eiropas Savienības ārlietu komisāra vizīti pie Valsts prezidenta

Vairākos plašsaziņas līdzekļos ir izskanējusi informācija, ka Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un Eiropas Savienības ārlietu komisāra Hansa van den Bruka ieilgušās sarunas dēļ augstais viesis nav varējis apmeklēt Okupācijas muzeju.

Šī informācija neatbilst patiesībai. Tikšanās laikā Valsts prezidents precīzi ievēroja sarunai atvēlēto laiku. H. van den Bruks pie Valsts prezidenta ieradās ar 15 minūšu novēlošanos. Viesa kavēšanās par vairāk nekā piecpadsmit minūtēm ir līdz šim nebijis gadījums, kad tik neprecīzi tiek ievērots protokols.

Aizvakar, 21.jūlijā, Valsts prezidenta Kancelejas vadītājs nosūtīja vēstuli ārlietu ministram Valdim Birkavam ar lūgumu sniegt skaidrojumu Valsts prezidentam par Ārlietu ministrijas un Vienotā valsts protkola darbību, sagatavojot šo tikšanos.

Augstu amatpersonu vizīšu laikā Latvijā Okupācijas muzeja apmeklējums ir būtisks un dod iespēju iepazīties ar mūsu valsts vēsturi. Valsts vizīšu laikā, kad Latviju apmeklē citu valstu vadītāji un vizīti organizē Valsts prezidenta Kanceleja, Okupācijas muzeja apmeklējums ir iekļauts oficiālajā programmā.

Okupācijas muzeju šogad jau ir apmeklējuši Islandes, Polijas un Somijas prezidenti. Muzeja apskate ir iekļauta arī Norvēģijas karaļpāra valsts vizītes programmā. Šī vizīte paredzēta septembrī.

Valsts prezidenta preses dienests

1998.gada 22.jūlijā

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!