• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznācis rādītājs b (bēta). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.1998., Nr. 233/234 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32456

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nāk jauns mācību gads Lai jauns ir izglītības ceļš

Vēl šajā numurā

13.08.1998., Nr. 233/234

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznācis rādītājs b (bēta)

Godātie lasītāji, pie Jums dodas šīgada otrais valsts normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītājs b (bēta). Tas palīdzēs operatīvi sameklēt jebkuru šīgada pirmā pusgada "LV D" burtnīcās publicēto dokumentu, kas pieņemts no 1.janvāra līdz 30.jūnijam. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad katrā rādītājā bija ietverti tikai viena ceturkšņa tiesību akti, šajā apkopoti gan pirmajā, gan otrajā ceturksnī pieņemto dokumentu nosaukumi pēc to tematiem alfabētiskā secībā, sākot ar "Administratīvo palīdzību" un beidzot ar "Zveju". Tie ir vairāk nekā simt likumi, kas pieņemti Saeimā ziemas un pavasara sesijas laikā, apmēram divsimt Ministru kabineta noteikumi un ieteikumi, kā arī gandrīz pussimts Ministru kabineta rīkojumu, kas attiecas galvenokārt uz valsts iestāžu reorganizāciju. Katram no šiem dokumentiem norādīts burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas publicēts. Rādītāja beigās atsevišķās sadaļās vēlreiz uzskaitīti tikai grozījumi agrāk izdotos tiesību aktos: Saeimas pieņemtajos likumos un valdības izdotajos dokumentos. Tie ir sakārtoti hronoloģiskā secībā — no pirmās līdz divdesmit otrajai burtnīcai. Ja nav zināms precīzs dokumenta nosaukums, to var meklēt vairākās vietās. Piemēram, "Grozījumi likumā "Par budžetu un finansu vadību"" atrodami gan pie "Budžeta", gan pie "Finansēm", gan sadaļā "Saeimas izdarītie grozījumi likumos".

Šo rādītāju, tāpat kā pārējās "LV D" burtnīcas, mūsu abonenti saņem par brīvu. Pārējie interesenti to var iegādāties "Latvijas Vēstneša" izplatīšanas vietās un redakcijā — skat. laikraksta pirmās lappuses apakšējā labajā stūrī, pie lielās izsaukuma zīmes! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!