• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Dieva gudrības avota. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.1998., Nr. 251 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32652

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Dieva gudrības avota (turpinājums) Prasmes pārbaudē - karavīri un zemessargi (turpinājums)

Vēl šajā numurā

02.09.1998., Nr. 251

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Dieva gudrības avota

Darbu sāk Rīgas Kristīgā ģimnāzija

K1.JPG (28215 BYTES)K2.JPG (24422 BYTES) Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas ārpus Latvijas arhibīskaps Elmārs Ernsts Rozītis kopā ar Bādenes Baznīcas virspadomnieku Gerhardu Vundereru (Gerhard Wunderer) un mācītāju Ralfu Kokinu vakar 1.septembrī piedalījās Rīgas Kristīgās ģimnāzijas iesvētīšanā (attēlā).

Rīgas Kristīgā ģimnāzija izveidojusies no Rīgas 1. kristīgās skolas, kas bija pirmā garīga rakstura mācību iestāde Latvijā pēc Latvijas valsts neatkarības atgūšanas.

Rīgas 1. kristīgā skola tika atvērta 1991.gadā, un visus līdzšinējos gadus tā bijusi arī teorētiska un praktiska reliģiskās izglītības mācību bāze.

Aizvadītajos gados Latvijā izveidotas 12 kristīgas skolas un vairākas pirmsskolas mācību iestādes. Rīgas 1. kristīgās skolas pedagogi, kas ieguvuši pedagoģijas zinātņu maģistru grādus un papildinājuši savas zināšanas dažādās pasaules augstskolās, izstrādājuši un turpina aprobēt praksē reliģijas mācības programmas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!