• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Esiet sirsnīgi sveicināti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.1998., Nr. 251 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32656

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Esiet sirsnīgi sveicināti Latvijā (turpinājums)

Vēl šajā numurā

02.09.1998., Nr. 251

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Esiet sirsnīgi sveicināti Latvijā

Šodien Latvijā divu dienu valsts vizītē ierodas Viņu Majestātes

Norvēģijas karalis Haralds V un karaliene Sonja

SONJA.JPG (16420 BYTES)HARALDS.JPG (18479 BYTES) Augstie viesi šorīt ar karalisko jahtu ierodas Rīgas pasažieru ostā. No šejienes karalis Haralds V un karaliene Sonja dosies uz Rīgas pili, kur pulksten desmitos notiks oficiālā sagaidīšanas ceremonija. Augstie viesi tiks aicināti parakstīties goda viesu Zelta grāmatā. Pēc tam Rīgas pils Zelta zālē notiks Norvēģijas karaļpara saruna ar Latvijas Valsts prezidentu Gunti Ulmani un Ainu Ulmanes kundzi.

No Rīgas pils augstie viesi kopā ar Valsts prezidentu Gunti Ulmani un Ainu Ulmanes kundzi dosies uz Rīgas Brāļu kapiem, kur noliks vainagu. Valsts vizītes turpinājumā Norvēģijas karalim un karalienei paredzēta Vecrīgas apskate un īss Operas apmeklējums. Simboliska būs iepazīšanās ar Latvijas okupācijas muzeju, kas sniegs uzskatāmu liecību par Latvijas vēstures dramatiskākajiem pavērsieniem.

Pēcpusdienā Norvēģijas karalis Haralds V apmeklēs Saeimu un tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Alfredu Čepāni. Pēc tam Norvēģijas karalis dosies uz Rīgas Domi, kur tiksies ar Domes priekšsēdētāju Andri Bērziņu un domniekiem. Karaliene Sonja un Aina Ulmanes kundze tikmēr Lietišķās mākslas muzejā atklās norvēģu mākslas izstādi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!