• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Itāliju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.1998., Nr. 267/268 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32761

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sociālās drošības konferenci

Vēl šajā numurā

15.09.1998., Nr. 267/268

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Itāliju

Vakar, 14. septembrī, Rīgā sākās Latvijas un Itālijas kopīgas darba grupas darba sanāksme (darba grupa izveidota saskaņā ar Latvijas Republikas un Itālijas Republikas valdību līgumu par ekonomisko, rūpniecisko un tehnisko sadarbību).

Itālijas puses delegāciju vada Itālijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Pjetro Fasīno( Pietro Fassino ). Delegācijā ir Itālijas Ārlietu ministrijas, Tirdzniecības ministrijas, Itālijas Tirdzniecības kameru savienības, kā arī Itālijas vēstniecības, vairāku Itālijas firmu un bezpeļņas organizāciju pārstāvji, pavisam 13 personas.

Latvijas delegāciju, kuras sastāvu apstiprinājis Ministru kabinets, vada Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš, delegācijā pārstāvētas Ārlietu un Ekonomikas ministrija, Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Latvijas Attīstības aģentūra un Latvijas Tehnoloģiskais parks.

Darba grupas pirmajā sanāksmē tiks apspriesta abu valstu sadarbība transporta, tranzīta, tehnoloģijas un vairākas citās jomās, kas interesē abas puses. Darba grupas pirmā sanāksme ilgs divas dienas.

Vakar Itālijas Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks Pjetro Fasīno tikās ar Latvijas Valsts prezidentu Gunti Ulmani, kā arī ar mūsu valsts Ārlietu ministrijas darbiniekiem. Šodien viesim plānota tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāja biedru Andri Ameriku, Saeimā paredzēta apaļā galda diskusija, kurā piedalīsies arī Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Juris Sinka, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājs Edvīns Inkēns, Latvijas un Itālijas starpparlamentārās sadarbības grupas vadītāja Kristiāna Lībane un vairāki citi Saeimas deputāti.

Paredzams, ka Latvijas un Itālijas darba grupas pirmā sanāksme, sniedzot jaunus impulsus abu mūsu valstu ekonomiskajai sadarbībai, būs nozīmīga arī Latvijas tālākajā virzībā uz Eiropas Savienību.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!