• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ziņu teikumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.09.1998., Nr. 279 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32904

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Otrdiena, 29.09.1998.

Laidiena Nr. 280/281, OP 1998/280/281

Vēl šajā numurā

25.09.1998., Nr. 279

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ziņu teikumi

* Tuvākajā laikā Daugavpils firmā "Antaris"plāno veikt iekārtu un tehnoloģiju modernizāciju. Ir uzsākta jauna konditorejas ceha celtniecība, kurā tiks radīti arī tādi produkcijas veidi, kādus Latvijā vēl neražo. Jaunajā ražotnē paredzēts nodarbināt apmēram 200 cilvēku. Kopumā rekonstrukcijā paredzēts ieguldīt Ls 800 000.

* SIA "Latgales piensaimnieks" sadarbībā ar "Latvijas Gāzes" filiāli "Daugavpils gāze" pievadīs gāzes vadu, kas ļaus pārkārtoties uz apkuri ar gāzi. Notiek sarunas ar vairākām firmām par tvaika katlu iepirkšanu, lai ražotu tvaiku un apkurinātu uzņēmumu ar mazākiem izdevumiem. Plānotā energoresursu ekonomija ir 30 — 35%.

*Daugavpils a/s "Pallada", kura līdz šim bija pazīstama kā alkoholisko dzērienu ražotāja, pēc konfekšu ceha rekonstrukcijas uzsākusi saldumu izgatavošanu.

* Daugavpils rajona Dubnas pagastā darbojas SIA "ARD", kura plašā sortimentā ražo dūnu spilvenus un segas. Par vienu no galvenajiem šā gada uzdevumiem uzskata iespēju piedāvāt savu produkciju Latvijas lielāko pilsētu un rajonu veikalos.

* Pasaules alus kausā ’98 Riodežaneiro Latvijas alus darītava "Aldaris" sīvā konkurencē izcīnīja bronzas medaļu, ko saņēmis "Aldara" Luksus alus. Prestižajās alus sacensībās, kas tiek rīkotas reizi divos gados, šogad piedalījās vairāk nekā 245 alus darītavas. 836 alus šķirnes tika vērtētas 67 kategorijās.

* Itālijas nekustamo īpašuma uzņēmēja Ernesto Preatoni kontrolētās struktūras tuvākajos gados paredzējušas Pārdaugavā, blakus viesnīcai "Radisons SAS" uzcelt debesskrāpi, būvniecībai izlietojot 80 — 90 milj. ASV dolāru.

* A/s "Ventspils nafta" akcionāri dividendēs par 1977. gadu saņems trīs santīmus par akciju. Dividendēs VN izmaksās 3 134 385 latus. Dividendes VN akcionāri varēs saņemt no 1. oktobra.

* Šā gada astoņos mēnešos a/s "Latvijas dzelzceļš" pārvadājis 25 351 400 t kravu, kas ir par 2,8% jeb 741 900 t mazāk nekā šajā pašā laika posmā pērn. Augustā salīdzinājumā ar šā gada jūliju kravu apgrozījums nedaudz palielinājies.

"Latvijas Vēstneša"

privatizācijas lietu virsredaktore

MUDĪTE LUKSA

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!