• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par "Latvijas Vēstneša" darbinieku cienīgāko vadītāju vidū. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.10.1998., Nr. 286 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32931

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Andrejs Eglītis: "Bez svētuma jūtām nav arī dzimtenes mīlestības" Uldis Ģērmanis: "Mēs uzvarējām ar savu garu un prātu" Politiskais nacionālisms un atbildība par savu valsti Kad tālajā ceļā pavadām savus gājputnus Gustavs Klucis: savā laikā un mūsdienu skatījumā Dialogs starp...VAIRĀK

Vēl šajā numurā

06.10.1998., Nr. 286

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VĒSTULES "LATVIJAS VĒSTNESIM"

'

Par "Latvijas Vēstneša" darbinieku cienīgāko vadītāju vidū

Redakcija saņēmusi vēstuli ar ziņu, ka "Latvijas Vēstneša" informācijas redaktora Dr. sc. ing. Sigizmunda Timšāna vārds tiek iekļauts Amerikas Biogrāfiju institūta (ABI) izdevumā.\ God. Timšāna kungs!

Apsveicu Jūs sakarā ar to, ka Dr. M.Gorskis nesen Institūta redaktoru padomei ir ieteicis Jūsu vārdu iekļaušanai starptautiskajā uzziņu krājumā "International Directory of Distinguished Leadership" ("Starptautiskais uzziņu krājums: ievērojamie vadītāji") devītajā izdevumā.

Paredzams, ka kārtējais izdevums nāks klajā 2000. gada sākumā kā velte jaunajam gadu tūkstotim, un tajā tiks iekļauti nedaudzi pēdējās desmitgades cienīgāko vadītāju vārdi. Šis izdevums ir paredzēts pasaules bibliotēkām, profesionāļu aprindām, universitātēm, izdevniecībām, pētniekiem, kā arī uzņēmumiem, kuri saņem ABI izdevumus ilgāk nekā 29 gadus.

Vēstulei pievienotajā brošūrā atradīsit informāciju par šo prestižo starptautisko izdevumu un piemiņas balvām, atzīstot Jūsu izcilo veikumu. Nav paredzēta ne iemaksa, ne izdevuma iegādes prasība. Ierobežots eksemplāru skaits tiks piedāvāts tikai izdevumā iekļautajām personālijām par pirmspublikācijas cenu, kas atzīmēta šajā brošūrā.

Atlase tika veikta, balstoties tikai uz personu nopelniem, un es varu Jūs apsveikt ar jauko paraugu, kādu esat sniedzis saviem kolēģiem un sabiedrībai. Vēlu Jums panākumus arī turpmākajā darbā. Ar nepacietību gaidīšu ziņas no Jums.

Ar cieņu ,

Sindija Vaita, izpildredaktore

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!