• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvija un NATO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.10.1998., Nr. 293 https://www.vestnesis.lv/ta/id/32964

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas Tehniskā universitāte - laiku lokos uz mūsdienām Par deviņiem jauniem D.H.Grindeļa medaļas laureātiem

Vēl šajā numurā

14.10.1998., Nr. 293

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvija un NATO

Integrācijas padomes pirmajā sēdē

Šodien, 14.oktobrī, Ministru prezidenta Guntara Krasta vadībā notiek pirmā Latvijas integrācijas Ziemeļatlantijas līguma asociācijā (NATO) padomes sēde.

Lēmumu par Latvijas integrācijas NATO padomes izveidošanu valdība pieņēma vakar, 13.oktobrī, Ministru kabineta sēdē. Atbilstoši padomes nolikumam Latvijas integrācijas NATO padome ir konsultatīva institūcija, kuras darbības mērķis ir politiski vadīt Latvijas integrāciju Ziemeļatlantijas līguma organizācijā saskaņā ar Latvijas plānu integrācijai NATO.

Padomes galvenās funkcijas: veicināt integrācijas plāna izpildi; veicināt valsts institūciju sadarbību jautājumos, kas saistīti ar Latvijas integrāciju, kā arī sadarbību ar NATO; veicināt diskusijas, lai panāktu uzskatu vienotību jautājumos, kas saistīti ar valsts aizsardzību un Latvijas integrāciju, un veidot motivētu iekšpolitisku atbalstu Latvijas integrācijai; veicināt starptautisku atbalstu Latvijas integrācijai un veicināt Latvijas integrācijas procesa NATO politikas izstrādi un īstenošanu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!