• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" -nāk rādītājs g (gamma). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.1998., Nr. 351 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33133

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

No Ķīnas Lielā mūra var tālu redzēt

Vēl šajā numurā

26.11.1998., Nr. 351

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" —nāk rādītājs g (gamma)

 

Godātie lasītāji, pie Jums dodas jau trešais šī gada valsts normatīvo tiesību aktu priekšmetu rādītājs — g (gamma), kurā atšķirībā no iepriekšējiem gadiem apkopoti visu trīs gadu ceturkšņu (no 1. janvāra līdz 30. septembrim) normatīvo aktu rādītāji. Tas ļauj operatīvi sameklēt jebkuru vajadzīgo dokumentu, kas publicēts, sākot ar pirmo un beidzot ar trīsdesmit pirmo "LV D" šīgada burtnīcu. Tie ir vairāk nekā simt Saeimā pieņemtie likumi, trīsarpus simti Ministru kabineta noteikumu, kā arī apmēram piecdesmit Ministru kabineta rīkojumu, kuriem ir normatīvs raksturs. Tiesību aktu temati sakārtoti alfabēta secībā: sākot ar "administratīvo izsūtīšanu" un beidzot ar "zveju". Ja nav zināms precīzs dokumenta nosaukums, to var meklēt vairākās vietās. Piemēram, likumu "Par bīstamo iekārtu tehnisko uzraudzību" var sameklēt gan šķirklī "Bīstamās iekārtas", gan šķirklī "Tehniskā uzraudzība". Katram dokumenta nosaukumam blakus norādīts "LV D" burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas atrodams. Rādītāja beigās, aiz alfabētiskās daļas, trijās atsevišķās sadaļās burtnīcu hronoloģiskā secībā vēlreiz uzskaitīti Saeimas izdarītie grozījumi likumos, valdības izdarītie grozījumi likumos (Ministru kabineta noteikumi, kas izdoti Satversmes 81.panta kārtībā) un Ministru kabineta izdarītie grozījumi valdības normatīvajos aktos — noteikumos, lēmumos, rīkojumos.

Mūsu abonenti rādītāju g (gamma), tāpat kā citas "LV D" burtnīcas, saņem par brīvu, bet pārējie var interesēties par tā iegādi "Latvijas Vēstneša" izplatīšanas vietās — skat. laikraksta pirmās lappuses apakšējā labajā stūrī, pie lielās izsaukuma zīmes!

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!