• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējas Spānijas un Korejas vēstnieki. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.1998., Nr. 357/358 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33167

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējas Spānijas un Korejas vēstnieki (turpinājums)

Vēl šajā numurā

02.12.1998., Nr. 357/358

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

DIPLOMĀTIJA

Akreditējas Spānijas un Korejas vēstnieki

Vakar, 1.decembrī, akreditācijas vēstuli Valsts prezidentam Guntis Ulmanim pasniedza Spānijas Karalistes ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece

S1.JPG (11138 BYTES) Marija Kristina Barrjosa i Almasora (Maria Cristina Barrios y Almazor)

Pasniedzot Latvijas Republikas Valsts prezidentam Guntim Ulmanim savu akreditācijas vēstuli, Marija Kristina Barrjosa i Almasora teica:

— Prezidenta kungs! Man ir liels gods kā Spānijas vēstniecei Latvijas Republikā iesniegt Jūsu ekselencei savas akreditācijas vēstuli.

Atceroties Latvijas Republikas proklamēšanas 80. gadadienas nesenās svinības, man ir gods nodot Viņa augstības Spānijas karaļa un spāņu tautas apsveikumu Jūsu ekselencei un Latvijas tautai, kā arī vislabākos miera un labklājības vēlējumus jūsu valsts nākotnei.

3.oktobra referenduma rezultāti apliecināja Latvijas cēlsirdību un nepārprotamu vēlmi paātrināt integrāciju. Spānija pievienojas starptautiskās sabiedrības atzinībai par Latvijas pilsoniskās apziņas briedumu un gudrību.

Kā jau lielākā daļa Eiropas valstu šajā gadsimtā Spānija ir iepazinusi dziļas ciešanas.

Vakar, 1.decembrī, akreditācijas vēstuli Valsts prezidentam Guntis Ulmanim pasniedza Korejas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais

vēstnieks

D1.JPG (9792 BYTES) Sons Mjonhjons ( Sohn Myong-Hyon )

Pasniedzot Latvijas Republikas Valsts prezidentam Guntim Ulmanim savu akreditācijas vēstuli, Sons Mjonhjons teica:

— Man ir tas gods nodot Jūsu ekselencei akreditācijas rakstu, ar kuru Korejas Republikas prezidents Viņa ekselence Kims Džoniļš akreditē mani kā Korejas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā.

Man ir arī tas gods nodot jums mana priekšgājēja Ļi Čanbuma atsaukuma vēstuli.

Man ir patīkams pienākums nodot Jūsu ekselencei vissirsnīgākos sveicienus un dziļākos personīgās cieņas apliecinājumus no Viņa ekselences Korejas Republikas prezidenta.

Tajā pašā laikā man ir prieks nodot Jūsu ekselenci siltas draudzības un patiesas cieņas apliecinājumus no Korejas tautas, kas, tāpat kā Latvijas tauta, ir piedzīvojusi grūtu pagātni un tomēr saglabājusi un uzturējusi savu nacionālo identitāti.

Lai gan mūsu valstis atrodas ģeogrāfiski tālu viena no otras, un mūsu divpusējās attiecības nodibinājās samērā nesen, es ceru, ka uz mūsu kopējo brīvības un labklājības centienu pamatiem pastāv neierobežots potenciāls turpmākai sadarbībai starp mūsu valstīm.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!