• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 7.decembra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.1998., Nr. 361 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33270

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs:

Vēl šajā numurā

08.12.1998., Nr. 361

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 7.decembra sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts "Par akciju sabiedrības "Izstrādājumu bīstamības novērtēšanas aģentūra" pilnvarošanu degvielas atbilstības novērtēšanai".

Komiteja akceptēja likumprojektu "Grozījums 1995.gada 9.jūnijā parakstītajā Nolīgumā starp Latvijas Republikas valdību un Lietuvas Republikas valdību par valsts robežas šķērsošanas vietām". Grozījumu projekts paredz vienkāršotas robežas šķērsošanas vietas starp Zemgali un Turmanti (Lietuvas apgabals) izveidošanu.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu objekta minimālo un maksimālo apmēru". Noteikumi noteiks valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu objekta minimālo apmēru pašnodarbinātajiem, kā arī valsts sociālās apdrošināšanas brīvprātīgo iemaksu objekta minimālo apmēru un obligāto iemaksu objekta, kā arī brīvprātīgo iemaksu objekta maksimālo apmēru.

Akceptēts noteikumu projekts "Drošības sertifikātu izsniegšanas, apturēšanas un anulēšanas kārtība un kritēriji". Noteikumu projekts izstrādāts saskaņā ar Dzelzceļa likuma 35.panta trešo daļu. Paredzams, ka pieteikums drošības sertifikāta saņemšanai iesniedzams tam dzelzceļa infrastruktūras vadītājam, kura infrastruktūru pārvadātājs vēlas izmantot.

Akceptēts noteikumu projekts "Dzelzceļa infrastruktūras fonda nolikums". Tie reglamentēs Dzelzceļa infrastruktūras fonda darbību, kā arī kārtību, kādā veido, lieto un pārvalda fonda līdzekļus.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Dzelzceļa infrastruktūras valsts reģistrācijas un uzskaites kārtība". Tie nosaka, ka katra dzelzceļa infrastruktūras īpašnieka un valstij piederošas dzelzceļa infrastruktūras pārvadātāja pienākums ir noteikumos noteiktajā kārtībā reģistrēt savā īpašumā esošo dzelzceļa infrastruktūru.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!