• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar Latvijas tēlu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.01.1995., Nr. 3 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33551

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ražotāju deklarāciju pārtikas produktiem, kosmētikas, parfimērijas līdzekļiem un rotaļlietām

Vēl šajā numurā

07.01.1995., Nr. 3

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar Latvijas tēlu

Pirmo prezentāciju biroja jaunajās telpās Vecrīgā bija sarīkojusi aģentūra "Mis Latvija". Prezentācijā piedalījās arī Ministru kabineta preses departamenta direktors Aivis Freidenfelds un Ministru prezidenta preses sekretārs Rolands Tjarve. Aģentūras direktore Inta Fogele pateicās komecstruktūrām par atbalstu biroja telpu ieguvē. (Kā zināms, līdz šim pastāvīgas mājvietas trūkums bija viena no aģentūras "Mis Latvija" sāpīgākajām problēmām).

Iepazīstinot ar aģentūras "Mis Latvija" šī gada iecerēm, Inta Fogele pavēstīja, ka jau saņemta licence, lai Latvijas pārstāve atkal piedalītos konkursā "Mis World 95". Savukārt Ministru prezidenta preses sekretārs Rolands Tjarve žurnālistiem paziņoja, ka valdība apņemas šo licenci apmaksāt. Respektīvi, segt konkursa "Mis Latvija" uzvarētājas piedalīšanās izdevumus konkursā "Mis World 95".

Žurnālistiem bija iespēja tikties arī ar agrāko gadu konkursu "Mis Rīga" un "Mis Latvija" dalībniecēm. Meitenes pastāstīja par savām dzīves gaitām pēc konkursa. Daļa no jaunajām dāmām studē, citas strādā dažādās firmās, bet 1993.gada konkursa vicemis Kristīne Vitkovska līdztekus žurnālistikas studijām Latvijas Universitātē veic aģentūras "Mis Latvija" preses sekretāres pienākumus.

Jau 28.janvārī notiks dalībnieču atlase šī gada konkursam "Mis Latvija". Gada nogalē pašmāju konkursa uzvarētāja tātad atkal dosies uz pasaules mēroga konkursu, un tālajā Sansitijā (konkurss "Mis World", pēc visa spriežot, atkal notiks šajā unikālajā kūrortā Āfrikas dienvidos) atkal plīvos Latvijas karogs. Atliek cerēt, ka valdības atbalsts vairos Latvijas pārstāves pašapziņu un ļaus ieņemt redzamāku vietu vairāk nekā 80 dalībnieču konkurencē. Vismaz iekļūt pusfinālā starp desmit labākajām.

Jānis Ūdris, "LV" ārpolitikas redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!