• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nacionālās drošības padomē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.1995., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33625

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības valdes lēmums

Par Rīgas domes 1995.gada 10.janvāra lēmumu "Par pabalstiem Rīgas mazturīgajiem iedzīvotājiem 1994./1995.gada apkures sezonā"

Vēl šajā numurā

12.01.1995., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālās drošības padomē

Pirmdien, 9.janvārī notika Nacionālās drošības padomes kārtējā sēde, ko vadīja Valsts prezidents Guntis Ulmanis. Galvenie jautājumi tajā bija par situāciju valstī, par robežu drošību un iekšējo drošību.

Aizsardzības ministrs J.A.Trapāns un iekšlietu ministrs J.Ādamsons sniedza ziņojumus par pašreizējo drošības stāvokli valstī. Ārlietu ministrs V.Birkavs sēdes dalībniekus informēja par to, kā bruņotais konflikts Čečenijā atbalsojas Eiropā.

Liela uzmanība tika veltīta paredzamajai robežapsardzības reorganizācijai. Šis jautājums kā galvenais tiks iekļauts NDP nākamās sēdes darba kārtībā.

Sēdē rūpīgi izvērtēja vairākas SAB direktora kandidatūras. Tika nolemts pēc divām nedēļām iesniegt Saeimai apstiprināšanai iespējamo kandidatūru SAB direktora amatam.

Valsts prezidenta Kanceleja

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!