• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasaules Bankas 4000000 dolāri - Latvijai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.1995., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33674

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas sertifikātu pēdējo 10 dienu vidējā cena

Vēl šajā numurā

14.01.1995., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasaules Bankas 4000000 dolāri — Latvijai

Pirmdien, 9. janvārī, Vašingtonā Latvijas vēstnieks ASV Ojārs Kalniņš un Pasaules bankas Eiropas un Vidusāzijas reģiona viceprezidenta vietas izpildītājs Basils Kavalskis parakstīja 4 miljonu dolāru aizdevuma līgumu starp Pasaules banku un Latvijas Republiku.

Šis aizdevums kopā ar Ziemeļu Apkārtējās vides finansu korporācijas (NEFCO) aizdevumu un Zviedrijas un Somijas valdību piešķirtajiem papildu līdzekļiem veidos finansējumu lielākajam apkārtējās vides aizsardzības projektam Latvijā.

Projekta mērķis ir veicināt Kurzemes piekrastes zonas, ieskaitot Liepājas, Ventspils un Talsu rajonu, stabilu un apkārtējai videi nekaitīgu attīstību, uzlabot Liepājas rajona apkārtējās vides aizsardzības vadību, samazināt neattīrīto un daļēji attīrīto notekūdeņu ieplūšanu Baltijas jūrā, kā arī uzlabot ūdens apgādes sistēmas kvalitāti un efektivitāti šajā reģionā. Projekta tehnisko daļu no Latvijas puses koordinēs Liepājas Ūdensvada un kanalizācijas uzņēmums, un to paredzēts pabeigt līdz 1999. gada 30. septembrim.

AM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!