• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1995. gada 17. janvāra noteikumi Nr. 20 "Latvijā ražoto pārtikas preču iekšējā tirgus aizsardzības noteikumi Precizējot iepriekš publicēto". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.01.1995., Nr. 14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33719

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas Hipotēku un zemes banku

Vēl šajā numurā

27.01.1995., Nr. 14

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 20

Pieņemts: 17.01.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dokumenta — MK noteikumu nr.20 — precizējumi

Nenofiksējot pēdējās dokumenta korekcijas un nesalīdzinot tās ar datora ierakstu, diemžēl, 21. janvārī "Latvijas Vēstneša" 10. numura 2. lappusē publicēto Ministru kabineta 20. noteikumu ("Latvijā ražoto pārtikas preču iekšējā tirgus aizsardzības noteikumi") tekstā vairākas vietas jālasa citādi. Pareizi ir šādi:

2. punkts: "Šajos noteikumos paredzētā kārtība attiecas tikai uz dzīviem mājlopiem un šādām pārtikas precēm: graudiem, pienu, gaļu, zivīm , kartupeļiem un to izstrādājumiem (tālāk tekstā — "attiecīgās pārtikas preces")."

4.1. punkts: "apkopo informāciju par pārstrādātā piena, gaļas, zivju , graudu un kartupeļu (arī importēto) daudzumu pārtikas pārstrādes uzņēmumos;"

5.1. punkts: "kopīgi ar Ekonomikas ministriju un Finansu ministriju vienu reizi ceturksnī sagatavo prognozes par attiecīgo pārtikas preču (atbilstoši pirmajām astoņām kombinētās nomenklatūras preču zīmēm ) iekšējā tirgus situācijas dinamiku, sniedzot ziņas par minēto preču importu, eksportu, patēriņu, pārstrādi, preču resursiem, kā arī prognozes par situācijas attīstību pārtikas preču tirgū;"

7. punkts: "Ministru kabinets pēc Zemkopības ministrijas priekšlikuma, kuru papildina detalizēts šo noteikumu 3.–6. punktā minētās informācijas un iepriekš veikto pasākumu izklāsts , pieņem lēmumu par šajos noteikumos paredzēto iekšējā tirgus aizsardzības pasākumu veikšanu (uz laiku līdz vienam gadam), lai samazinātu vai pārtrauktu attiecīgo pārtikas preču un dzīvo mājlopu importu. Minēto pasākumu realizēšanu uzsāk vienu mēnesi pēc Ministru kabineta attiecīga lēmuma publicēšanas un tos nekavējoties atceļ, ja attiecīgo pārtikas preču un dzīvo mājlopu vidējās cenas Latvijas tirgū, ņemot vērā patēriņa preču cenu inflācijas koeficientu, ir būtiski pieaugušas no pasākumu piemērošanas brīža."

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!