• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejas sēde. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.1995., Nr. 15 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33772

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Valsts cilvēktiesību aizstāvības un veicināšanas programma

Vēl šajā numurā

31.01.1995., Nr. 15

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejas sēde

Vakar, 30.janvārī, MK Valsts un sociālo lietu komitejā tika apspriesta un akceptēta pensiju reformas koncepcija. Par pamatu reformas īstenošanai pēc Labklājības ministrijas ieteikuma ministri izraudzījās tā saucamo "jaukto modeli". Tas paredz, daļēji saglabājot pašreiz Latvijā pastāvošo sociālās apdrošināšanas maksājumu pārdales shēmu, ieviest arī personu obligātu vai brīvprātīgu apdrošināšanu, veicot maksājumus valsts vai privātos sociālās apdrošināšanas fondos. Pensiju reformas modeli paredzēts konceptuāli apspriest valdības sēdē.

Komiteja atkārtoti izskatīja un akceptēja kārtību, kādā sagatavojami un iesniedzami dokumenti teritoriālā iedalījuma jautājumu izlemšanai un apdzīvoto vietu statusa noteikšanai.

Komiteja atbalstīja arī likumprojektu "Par 1931.gada 12.maija likuma "Valsts kontroles revīzijas reglaments"" atjaunošanu. Likums tika papildināts un pārstrādāts atbilstoši šīsdienas apstākļiem, ievērojot visu ministriju viedokļus.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!