• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Vācijas militāro speciālistu sarunām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.02.1995., Nr. 16 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Personas, kuru licences anulētas

Vēl šajā numurā

01.02.1995., Nr. 16

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vācijas Federatīvās Republikas paziņojums

1995. gada 31. janvārī

Par Latvijas un Vācijas  militāro speciālistu sarunām

1994. gada 14. septembrī Latvijas Republikas un Vācijas Federatīvās Republikas aizsardzības ministri Bonnā parakstīja vienošanos par abu valstu sadarbību militārajā jomā, kas ir ieguldījums Latvijas līdzdalībai programmā "Partnerattiecības mieram" NATO ietvaros.

Šī vienošanās ir pamats sadarbības pasākumiem, kuri šogad tiks uzsākti Aizsardzības ministriju līmenī, starp militārajām akadēmijām, nozarēs, kuras ir saistītas ar militāro ģeogrāfiju, aizsardzības ģeofiziku, militāro izglītību, sabiedrisko darbu aizsardzības spēkos un personāla vadības un "iekšējās vadības" jautājumiem.

Minētā sadarbība sāksies ar pirmajām Vācijas un Latvijas štābu sarunām, kuras notiks no 1. līdz 3. februārim Rīgā. Vācijas delegāciju pārstāvēs četri virsnieki, un to vadīs ģenerālis E.Fišers no Vācijas Federālās Aizsardzības ministrijas. Sarunās piedalīsies arī Vācijas vēstniecības Rīgā aizsardzības atašejs fregatkapteinis fon Grolls.

Delegācija risinās sarunas arī ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieri pulkvežleitnantu Dalbiņu, Štāba priekšnieku pulkvedi Arnesu, Jūras spēku komandieri Zeibotu, Gaisa spēku komandieri Kinu un noslēgumā apmeklēs BALTBAT izglītības centru Ādažos.

Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecības

preses un kultūras referents Mihaels Morgenšterns

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!