• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.1995., Nr. 19 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33860

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.27

Noteikumi par muitas vērtības noteikšanu ievedamajām un izvedamajām precēm vai citiem priekšmetiem

Vēl šajā numurā

07.02.1995., Nr. 19

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vakar, 6.februārī, Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja ieteikumu projektu "Par nakts patversmes paraugnolikumu". Nakts patversmes ir sociālās palīdzības iestādes, kurās personas bez dzīves vietas, kas valstī uzturas legāli, varēs saņemt vakariņas un pārnakšņot, kā arī nepieciešamības gadījumos medicīnisko un sociālo palīdzību. Norīkojumus uz patversmēm izsniegs sociālās palīdzības dienesti.

Tika akceptēts noteikumu projekts "Par Finansu ministrijas nolikumu" un MK lēmuma projekts "Par valsts civildienesta ierēdņu amatu sarakstu atestācijas ceturtā posma trešajai daļai".

Uz valdības sēdi steidzamā kārtībā tika nosūtīts MK noteikumu projekts "Par attaisnotajiem izglītības un ārstnieciskajiem izdevumiem".

Komiteja atbalstīja rīkojuma projektu "Par Nacionālās alkoholisma apkarošanas komisijas izveidošanu". Paredzams, ka komisija piedalīsies ar alkoholisko dzērienu ražošanu, tirdzniecību un lietošanu saistīto likumdošanas aktu izstrādāšanā, noteiks alkohola kontroles politiku un izveidos valsts laboratoriju Latvijā ražoto un realizēto dzērienu neatkarīgai kontrolei. Par komisijas sastāvu tiks spriests kārtējā valdības sēdē.

Valdības preses dienests

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!