• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien viesos - Zviedrijas sūtņi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.1995., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33894

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents : - pieņem tiesnešu zvērestu - pieņem personiskos jautājumos

Vēl šajā numurā

14.02.1995., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien viesos — Zviedrijas sūtņi

Šodien, 14.februārī, oficiālo vizīti Latvijā sāks Zviedrijas Karalistes parlamenta spīkere Birgita Dāla un Zviedrijas Karalistes parlamentāriešu delegācija. Delegācijas sastāvā ir pa vienam pārstāvim no gandrīz visām parlamentā pārstāvētajām partijām. Savukārt no sociāldemokrātiem kā lielākās un valdošās partijas ieradīsies divi deputāti. Birgitas Dālas oficiālā vizīte Latvijā ilgs trīs dienas. Vizītes laikā paredzētas tikšanās ar Latvijas Republikas vadītājiem – Gunti Ulmani, Anatoliju Gorbunovu un Māri Gaili. Ceturtdien Birgita Dāla uzstāsies Saeimas sēdē.

Birgitu Dālu jo īpaši interesē demokrātija pašvaldībās un vides aizsardzības lietas. Tāpēc viņai un Zviedrijas parlamentāriešiem paredzētas tikšanās ar Saeimas frakciju vadītājiem, Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputātiem, Baltijas un Ziemeļvalstu valsts ministru Gunāru Meierovicu un vides aizsardzības ministru Induli Emsi. Birgita Dāla ir izteikusi vēlēšanos apmeklēt Rīgas attīrīšanas iekārtas Daugavgrīvā.

Šī Birgitai Dālai būs otrā vizīte Latvijā. Pirmā notika 1989.gadā, kad viņa Latviju apmeklēja kā Zviedrijas vides aizsardzības ministre.

Saeimas ziņu dienests,

Ināra Pomere

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!