• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas konsultatīvajām aktivitātčm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.02.1995., Nr. 23 https://www.vestnesis.lv/ta/id/33904

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vēlreiz par Saeimas deputātu Zigurdu Tomiņu

Vēl šajā numurā

14.02.1995., Nr. 23

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas konsultatīvajām aktivitātēm

Vācijas Federatīvās Republikas vēstniecībā mūsu valstī pie savu pienākumu pildīšanas aktīvi ķēries jaunais referents kultūras un preses jautājumos Mihaels Morgenšterns (Michael Morgenstern)

***

Saskaņā ar Latvijas Republikas un Vācijas Federatīvās Republikas valdību vienošanos arvien intensīvāk norit sadarbība un konsultatīvā palīdzība. Konsultācijas ekonomikā koncentrējas tādās svarīgās jomās kā privatizācija, mazo un vidējo uzņēmumu darbības veicināšana, lauksaimniecība un sociālā sfēra.

Lai efektīvi veicinātu Latvijas uzņēmumu konkurētspēju tirgus ekonomikas apstākļos, 1994.gada nogalē uzsākta konsultāciju programma desmit kokapstrādes un pārstrādes uzņēmumos. Šis projekts papildinās līdzšinējo konsultatīvo palīdzību kokrūpniecības attīstības jomā un noritēs ciešā saskaņā ar atbildīgajām valdības iestādēm un nozares asociācijām.

Konsultāciju mērķis ir palīdzēt kompleksi risināt ar uzņēmuma darbību saistītos jautājumus, sevišķu vērību veltot uzņēmuma vadīšanai un izmaksu aprēķiniem, ražošanas tehnikai un organizācijai, menedžmentam un finansēšanai, realizācijai, produkcijas dažādošanai un kvalitātes nodrošināšnai. Liela uzmanība tiks pievērsta darba drošības un apkārtējās vides aizsardzības faktoriem.

Konsultācijas uzticēts veikt vācu firmai "Schuler & Partner". No projekta sākumposma līdz rezultātu apkopošanai paies 24 mēneši.

VFR Vēstniecība Latvijā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!