• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mūsu godātie abonenti, - šodien pie Jums iet arī "LV D" 1. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.1995., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34033

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs - pie ES valstu vēstniekiem

Vēl šajā numurā

25.02.1995., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mūsu godātie abonenti, - šodien pie Jums iet arī "LV D" 1. burtnīca

Un tā: kā tika solīts (atvainojamies vienīgi par manāmu nobīdi laikā!), arī šogad Jums, saviem pastāvīgajiem abonentiem, izlaižam un kopā ar pamatlaikrakstu izsūtām mūsu jau ierastās valsts normatīvo aktu burtnīcas "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti". Ar šodienas laikrakstu, kas atgādina par savas iznākšanas diviem gadiem, tātad pie Jums dodas 1995. gada 1. burtnīca, kas tad aizsāk arī visu valsts paliekošo dokumentu otro sējumu "Latvijas Republikas likumi, līgumi un pārējie normatīvie dokumenti. 1995. gads".

Šī izdevuma 32 lielajās parocīgajās A4 formāta lappusēs iekļāvušies Saeimas pieņemtie un Valsts prezidenta izsludinātie jaunie likumi "Par Latvijas Hipotēku un zemes banku" un "Par valsts proves uzraudzību", kā arī bagāts klāsts visu šajā gadā līdz 17. janvārim pieņemto Ministru kabineta noteikumu.

Kļuvis zināms, ka kuru katru dienu (iespējams, jau ap nākamās nedēļas vidu) šo burtnīcu sabiedrības "Universālserviss" apgādā, ar kuru "Latvijas Vēstnesim" ir sadarbīgas attiecības, saņems arī tās abonenti krievu valodā.

Tajā pašā laikā acīm redzot pavisam drīz vajadzētu būt gatavai arī mūsu "LV D" 2. burtnīcai, kuras kārtošana iet uz beigām. Gaidiet!

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!