• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Visi Latvijas starptautiskie līgumi - vienkop "Latvijas Vēstneša" burtnīcās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.1995., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34066

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Vēl šajā numurā

28.02.1995., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Visi Latvijas starptautiskie līgumi — vienkop "Latvijas Vēstneša" burtnīcās

 

Vakar no Poligrāfijas biroja "etc." spiestuves mūsu apgādā iznāca valsts dokumentu pēdējās burtnīcas, kas satur visus Latvijas Republikā 1994.gadā ar likumu pieņemtos un apstiprinātos starptautiskos līgumus. Iznākušas trīs dažāda biezuma burtnīcas 156 lielo A4 formāta lappušu apjomā, aptverot līgumus:

par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu starp Latviju un Poliju, Lietuvu, Nīderlandi; par sadarbību starp Latviju un Lietuvu, Austrāliju, Turciju, Igauniju; par valsts robežu starp Latviju un Baltkrieviju; par Vīnes un Parīzes konvencijām (1. burtnīca);

par brīvo tirdzniecību starp Latviju un Eiropas kopienu (2. burtnīca);

par gaisa satiksmi starp Latviju un Dāniju, Zviedriju, Norvēģiju, Somiju un par Krievijas Bruņoto spēku izvešanu no Latvijas un ar to saistītajiem jautājumiem (3. burtnīca).

Tā kā pēc "Latvijas Vēstneša" atkārtotiem taujājumiem — kam un cik šādu izdevumu varētu būt vajadzīgs? — atsaucās nedaudzi, redakcija tos nodrukājusi tikai atbilstoši interesentu skaitam un pāris desmitu eksemplāru pa virsu — atsevišķiem uzmanības apliecinājumiem un grāmatsējējiem, kas veido pagājušā gada valsts dokumentu pilno foliantu. Iespējams, kādi eksemplāri var nonākt arī pārdošanā — visticamāk, mums labvēlīgajā preses kioskā pie "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē) un dažos Rīgas centra grāmatveikalos, kas jau iepriekš labprāt bija pieņēmuši "Latvijas Vēstneša" apgāda drukasdarbus.

Nu visa redakcijas rūpe ir 1995.gada dokumenti. Uz to tad arī tagad tālāk orientējam Jūs! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!