• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.1995., Nr. 31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34074

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai būtu pilnveidota pensiju reformas koncepcija

Vēl šajā numurā

28.02.1995., Nr. 31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejā

 

Vakar Ministru kabineta Valsts un sociālo lietu komiteja izskatīja MK noteikumu projektu "Par darba samaksu no budžeta finansējamo iestāžu pedagoģiskajiem darbiniekiem". Jautājums tika akceptēts, vairākus noteikumu projekta punktus pasludinot par MK lietu, un tas tiks izskatīts valdības sēdē jau šodien.

Vēl steidzamā kārtībā uz MK 28.februāra sēdi tika nosūtīts rīkojuma projekts "Par darba grupu starpvaldību līguma "Par tehnisko palīdzību Krievijas Bruņoto spēku Latvijas Republikas teritorijā izvietoto agrāk kontrolēto parasto ieroču sistēmu un militāro objektu iznīcināšanā" izpildei un ar Skrundas radiolokatora nojaukšanu saistīto problēmu risināšanai".

Komiteja akceptēja MK noteikumu projektu "Par sanitārajām prasībām Latvijas mežos", MK lēmuma projektu "Par Valsts darba inspekcijas nolikumu" un MK rīkojuma projektu "Par ierēdņu amatu pretendentu atestācijas turpināšanu Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas pakļautības iestādēs", kurš attiecas uz Pilsonības un imigrācijas departamenta darbiniekiem.

Ar nelieliem labojumiem tika akceptēts MK rīkojuma projekts "Par skolotāju tālākizglītības atbalsta fonda izveidošanu". Fonds atbalstīs un daļēji finansēs skolotāju tālākizglītošanos maģistratūrā un padagogu profesionālās meistarības kursos. Valsts budžetā fondam paredzēti 200 000 lati.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!