• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.1995., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34151

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejā

Vēl šajā numurā

07.03.1995., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu un drošības komitejā

 

Vakar MK Ārlietu un drošības komitejas sēdē tika akceptēts Latvijas Republikas un Igaunijas Republikas valdību līguma projekts par robežas caurlaides punktiem. Līguma projekts nosaka, kādos punktos divu valstu robežu var šķērsot personas, dzelzceļa un autotransporta līdzekļi, preces un cita veida mantas. Tiešā valsts robežas tuvumā dzīvojošām personām, kurām nav iespējas nokļūt no savas dzīvesvietas savas valsts teritorijā, būs atļauta robežas šķērsošana arī ārpus noteiktajiem robežas punktiem, uzrādot pilnvaroto robežu pārstāvju izdoto apliecību.

Ministri akceptēja Latvijas pievienošanos 1985.gada Vīnes konvencijai par ozona slāņa aizsardzību un šīs konvencijas 1987.gada Monreālas protokolam par ozona slāni noārdošām vielām. Pievienošanās šai konvencijai veicinās ozona slāni noārdošo vielu izmantošanas pakāpenisko samazināšanos mūsu valstī, kā arī ļaus Latvijai pretendēt uz tehniskās palīdzības saņemšanu no dažādiem starptautiskiem fondiem šī ozona slāņa aizsardzībai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!