• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.1995., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34242

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents - Latvijas rūpnieku konferencē

Vēl šajā numurā

14.03.1995., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejā

 

MK Valsts un sociālo lietu komiteja vakar akceptēja grozījumus LR MP 1993.gada 21.janvāra lēmumā "Par valsts pabalstiem ģimenēm ar bērniem". Saskaņā ar tiem tiesības lemt par valsts ģimeņu pabalstu izmaksas pārtraukšanu vecākiem, kuri nerūpējas par saviem bērniem, un pabalstu piešķiršanu citai fiziskai personai, kas faktiski nodarbojas ar bērna kopšanu, būs arī rajonu pilsētu un pagastu pašvaldībām. Saskaņā ar pašlaik esošo kārtību šādas tiesības ir tikai rajonu pašvaldībām.

Komiteja sēdē tika akceptēta Valsts reformu ministrijas sagatavotā Latvijas valsts pārvaldes reformas koncepcija, kurā ietverti valsts pārvaldes turpmākās attīstības pamatvirzieni.

Komiteja izskatīja un nolēma nodot konceptuālai apspriešanai valdības sēdē grozījumu projektu MK 1994.gada noteikumos "Par pensijas izmaksāšanas kārtību strādājošiem pensionāriem", kas paredz atļaut pensijas vecumu sasniegušajiem pedagoģiskajiem darbiniekiem turpināt darbu un saņemt pensiju pilnā apmērā, ja uz attiecīgo amatu nav pieteicies atbilstošas kvalifikācijas speciālists darbspējas vecumā.

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!