• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.03.1995., Nr. 39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34259

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

14.03.1995., Nr. 39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

EMĪLIJA KAMERĀDE atsauc savu ģenerālpilnvaru, ko viņa bija izdevusi MIRDZAI STREMAI, dzīv. Rīgā, Slokas ielā 140—17 un ko 1993. gada 20. decembrī apliecināja zvērināta notāre Daina Roskoša Rīgā.

Zvērināta notāre Anna Grauduža

 

Zvērināta notāre Karina Kaugure paziņo, ka SERGEJS JUJUKINS atsauc ARNIM OZOLIŅAM izdoto pilnvaru, ko apliecinājusi zvērināta notāre Karina Kaugure 1995.gada 3.martā ar reģistrācijas nr.859. Pilnvara izdota rīcībai ar nekustamo īpašumu, kas atrodas Rīgas rajona Babītes pagasta "Lielleitānos", tā atsavināšanai.

 

Zvērināta notāre Ināra Reliņa paziņo, ka HELĒNA GĀRŠA atsaukusi savu pilnvaru, apliecinātu 6. Rīgas valsts notariāta kantorī 1993.gada 26.jūlijā ar reģistra nr. 3–127, izdotu INNAI ŠABANEI dzīvojamās mājas un saimniecības ēku pārvaldīšanai un pārzināšanai, kas atrodas Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 25.

 

Zvērināta notāre Ināra Ceiča paziņo, ka 1995.gada 6.martā ERVĪNS SLICIS, dzīv. Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 147/2, dz. 104, ir atcēlis savu pilnvaru ALMANTAM LĀCIM, kas apliecināta pie Rīgas zvērinātas notāres Ināras Ceičas, Bruņinieku ielā 49 1995.gada 28.februārī ar reģistra nr.2759.

 

Rīgas zvērināta notāre Ināra Ceiča paziņo, ka ALDONA GROSVALDE, dzīvojoša Rīgā, Elizabetes ielā 103–4, ir atcēlusi savu pilnvaru, kas izdota 1995.gada 15.februārī pie zvērinātas notāres Ināras Ceičas ar reģistra nr.2200, ar kuru pilnvarojusi SIA "BONUS GARANTS" atsavināt savu nekustamo īpašumu Rīgā, Lielvārdes ielā 1.

 

Dzīvs — vai miris

 

Liepājas rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ERNESTU INDRIĶA d. EŅĢELI, dzim. 1906. gada 11. martā Liepājas rajona Sakas pagastā.

Personām, kurām ir kāda informācija par Ernestu Eņģeli, trīs mēnešu laikā kopš sludinājuma publicēšanas jāpiesakās Liepājas rajona tiesā Liepājā, Tiesu ielā 5.

 

Krāslavas rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu pilsoni IVANU (JĀNI) MARKEVIČU, dzimušu 1914. gadā, kurš līdz 1944. gadam dzīvoja Krāslavas rajona Skaistas pagasta Kaziņču ciema Vanaģišķu sādžā.

Ja Ivans (Jānis) Markevičs nav miris, tad viņam, kā arī personām, kurām ir zināma viņa atrašanās vieta, jāpaziņo par to Krāslavas rajona tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas.

 

Laulību līgums

Bauskas pilsētas dzimtsarakstu nodaļa paziņo, ka Bauskas pilsētas mantisko attiecību reģistrā 1995. gada 1. martā reģistrēts LAIMOŅA un VALIJAS ANDREIKU laulību līgums.

 

1995. gada 1. martā Ogrē pie notāra J.Eglīša noslēgts laulības līgums starp ĒRIKU un VENITU MIKŠTIEM. Reģistrācijas nr.719.

 

Nozaudējumi

Lūdzam ar 1995.gada 10.martu uzskatīt par nederīgu SIA "I & Z" firmas zīmogu. Zīmogs ir pazaudēts.

SIA "I & Z" direktore I.Zariņa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!