• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tukšojas valsts 1994.gada dokumentu sējuma plaukti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.04.1995., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34504

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta lēmums - nebraukt

Vēl šajā numurā

04.04.1995., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tukšojas valsts 1994.gada dokumentu sējuma plaukti

Kā tikām solījuši, tā arī izdarījām — iekrājušās 1994.gada valsts normatīvo aktu burtnīcas "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" Rīgas Paraugtipogrāfijā iesējām un tiem, kas paši nebija parūpējušies, pirms nedēļas nodevām pirkšanai kā atsevišķu foliantu "Latvijas Republikas likumi, līgumi un pārējie normatīvie akti". Tagad varam teikt atklāti: vēl tikai tāda neliela kaudzīte palikusi un dabūjama.

Principā šie 708 lappušu biezie A4 formāta lielie sējumi ir nopērkami gan Jāņa Rozes grāmatnīcā, gan preses kioskā aiz "Saktas" puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), gan Rīgas Apgabaltiesas namā (garderobē), tomēr, liekas, vairāk vinnē tie, kas nāk uz pašu redakciju (Bruņinieku ielā 36, 2.stāvā): te nav ne 25, ne 35 procentu starpniecības uzcenojuma, un te redaktora kabinetā uz galda var izvēlēties, kuru no deviņiem vāku veidiem ar zeltītajiem burtiem acs un sirds iekāro. Kā jau informējām pēc pirmo sējumu saņemšanas, var izvēlēties balta marmora, bēša marmora, malahīta zaļus, antracīta melnus, priežu stumbru brūnus, tērauda pelēkus, linaudekla pelēkus un sārti brūnus un tumši brūnus ādas vākus.

Patiesi, ik dienu nāk iestāžu, firmu pārstāvji, lai (saņemot kvīti) saviem vadītājiem, juristiem, ekonomistiem, organizācijai nopirktu vajadzīgo grāmatu, vai juristi un citi ieinteresētie, lai paši personīgi (par savu naudu, un līdz ar to ar atlaidi) iegūtu to. Tāpēc mūsu krājumi kūst. Taču paliek gandarījums, ka šis darbs nav bijis veltīgs un tik daudzu vērtējumā ir izrādījies vajadzīgs. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!