• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Gatavojot paketi par perspektīvo attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.1995., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34577

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas zemnieku saražotā produkcija tomēr ir vajadzīga

Vēl šajā numurā

07.04.1995., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Gatavojot paketi par perspektīvo attīstību

Trešdien, 5.aprīlī, Pasaules bankas pārstāvji nodeva satiksmes ministram Andrim Gūtmanim ielūgumu piedalīties pasaules perspektīvās attīstības gadskārtējā seminārā, kas 21.aprīlī tiek organizēts Viļņā. Seminārā galvenokārt tiks analizētas Baltijas valstu specifiskās problēmas. Sarunā tika izteikta pārliecība, ka Latvija atvedīs uz semināru lietišķu un konstruktīvu priekšlikumu paketi par republikas infrastruktūras attīstību un tās galvenajām tendencēm, kā arī par nepieciešamajiem ieguldījumiem nozarē. Seminārā piedalīties aicināti ne tikai ministrijas vadošie darbinieki, bet arī nozares lielāko uzņēmumu pārstāvji, kā arī ar transporta un sakaru jautājumiem saistīto Latvijas augstskolu fakultāšu speciālisti.

Tikšanās gaitā viesi izrādīja ieinteresētību par Ventspils un Rīgas ostu attīstības plāniem, "Lattelekom" izvērsto republikas telekomunikāciju modernizācijas gaitu. Īpaša uzmanība tika veltīta Latvijas autoceļu rehabilitācijai, neizmantotajām iespējām pašiem iegūt līdzekļus to apsaimniekošanai. Akcentēta nepieciešamība pieņemt likumu par koncesijām, kas nozīmē atsevišķu ceļa posmu privatizēšanu.

Aivars Čukurs,

SM Preses un informācijas

nodaļas vecākais referents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!