• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts un sociālo lietu komitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.04.1995., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34613

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.87

Par preču un citu priekšmetu pagaidu ievešanu pārstrādei

Vēl šajā numurā

11.04.1995., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts un sociālo lietu komitejā

Vakar, 10.aprīlī, Valsts un sociālo lietu komiteja akceptēja MK instrukciju projektu "Par kārtību, kādā notiek tiesu psihiatriskās ekspertīzes".

Akceptēja arī rīkojuma projektu "Par bezpeļņas zinātniskās organizācijas "Valsts Dobeles dārzkopības selekcijas un izmēģinājumu stacija" izveidošanu". Šī organizācija tiks veidota, reorganizējot Valsts Dobeles augļkopības izmēģinājumu saimniecību.

Tika akceptēts ieteikuma projekts "Par rajona, pagasta un pilsētas pašvaldības sociālās palīdzības dienesta paraugnolikumu", vadoties pēc kuriem rajonu, pilsētu un pagastu pašvaldības veidos savus sociālas palīdzības nolikumus.

Komitejā izskatīja un nosūtīja MK sēdei noteikumu projektus "Par kultūras darbinieku algu reformu" un "Par grozījumiem MK 1991.gada 13.novembra lēmumā nr.318". Palika atklāts jautājums par algu reformai nepieciešamo līdzekļu iegūšanas avotiem, kas pasludināts par Ministru kabineta uzdevumu.

 

VPD

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!