• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrija: Norvēģijas labvēlībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.04.1995., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34677

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrija: zinātni gaida

Vēl šajā numurā

12.04.1995., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrija: Norvēģijas labvēlībā

Norvēģija ir ieinteresēta tuvināt abu valstu sadarbību transporta un sakaru jomā, vakar, 11. aprīlī, tiekoties ar satiksmes ministru Andri Gūtmani, uzsvēra Norvēģijas vēstnieks Latvijā Knuts Torasens (Knut Torrasen). Taču arī patlaban Norvēģijas līdzdalība Latvijas infrastruktūras veidošanā ir ievērojama. Norvēģijas firma "Alcatel" veiksmīgi iesaistījusies Latvijas telekomunikāciju modernizācijā, labas attiecības izveidojušās abu valstu jūrniecības organizācijām, Latvijas transporta nozares darbiniekiem tiek sniegta palīdzība personāla treniņa un apmācību programmu organizēšanā.

Sarunā tika skatīti jautājumi, kas saistīti ar Latvijas nacionālās aviācijas attīstības programmu un ārvalstnieku iespējām iesaistīties aviosabiedrību privatizācijas procesā.

Knuts Torasens atzīmēja, ka Norvēģijas valdība seko Latvijā notiekošajiem politiskajiem un ekonomiskajiem procesiem un ar gandarījumu konstatē, ka ir izvēlēta pareizā stratēģija un taktika neatkarības un demokrātijas mērķu īstenošanā.

Aivars Čukurs,

SM Preses un informācijas

nodaļas referents

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!