• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.1995., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34701

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

13.04.1995., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

 

Zvērināta notāre Maija Lerha 1995.gada 11.aprīlī paziņo, ka ir atsaukta pilnvara, kuru izdevusi pilsone LEONTĪNE PLANDAGA pilsonei BERTAI GRIGORENKO, dzīvojošai Rīgā, Zeltiņu ielā 22-13, un kuru apliecinājusi zvērināta notāre Maija Lerha 1994.gada 12.maijā, reģistrācijas nr.2701, veikt visas mantas pārvaldīšanu un rīkoties ar to.

 

Laulības līgums

 

Zvērināts notārs Juris Eglītis Ogrē, Brīvības ielā 6-206, paziņo, ka 22.03.94. ir apliecinājis laulības līgumu ar reģ. nr.863, noslēgtu starp laulātajiem ILZI PILIŅU un JĀNI PILIŅU, dzīvojošiem Ogres rajonā, Tīnūžu pagastā, "Piliņos".

 

Dzīvs — vai miris

 

Dobeles rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ROBERTU JURA dēlu LIELO, dzimušu 1880.gadā Bēnē, ar pēdējo zināmo dzīves vietu Rīgā, Zaru ielā 2.

Lūdzam Robertu Lielo ierasties tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu, un visām personām, kurām ir zināma R.Lielā atrašanās vieta, lūdzam to paziņot tiesai trīs mēnešu laikā pēc šī uzaicinājuma publicēšanas.l

 

Ludzas rajona tiesas lietvedībā atrodas lieta par JĀŅA ARVĪDA DANNENBERGA, dzim. 1909. gadā Tukuma apriņķa Zušu pagastā, izsludināšanu par mirušu.

J.A.Dannenbergam piedāvājam ierasties Ludzas rajona tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu. Visiem, kas zina promesošā atrašanās vietu, lūdzam ziņot par to tiesai.l

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums par SERGEJA ZAGORSKA, dzim. 1966. gada 25. februārī, kura pēdējā dzīves vieta bija Rīgā, Nīcgales ielā 24/2—28, atzīšanu par mirušu.

Ja S.Zagorskis nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par S.Zagorska atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai viena mēneša laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!