• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.1995., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34743

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pret automašīnu nelikumīgu ievešanu

Vēl šajā numurā

19.04.1995., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta

pasaules šahisti

Vakar, 18.aprīlī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis pirms Mihaila Tāla memoriāla PCA "Super Classic" VI kārtas spēlēm tikās ar visiem sacensību dalībniekiem un novēlēja viņiem veiksmi interesantās spēlēs.

G.Ulmanis izteica gandarījumu, ka ar šīm sacensībām tiek spodrināta slavenā rīdzinieka Mihaila Tāla piemiņa. Prezidents izteicās, ka Mihails Tāls ir bijis ne vien pasaulslavens šahists, bet arī zināmā mērā simbolizējis Latviju. Viņš izteica nožēlu, ka Mihails Tāls nepiedzīvoja Latvijas neatkarības atjaunošanu, jo noteikti būtu aizstāvējis mūsu valsts sporta godu.

Šahisti pateicās Valsts prezidentam Guntim Ulmanim par viņiem veltīto uzmanību un laba vēlējumiem un uzdāvināja šaha galdiņu ar visu Mihaila Tāla memoriāla dalībnieku parakstiem.

 

SAB direktors

Vakar, 18. aprīlī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Satversmes aizsardzības biroja direktoru Laini Kamaldiņu, kuru Saeima saskaņā ar Satversmes aizsardzības biroja likumu pēc Nacionālās drošības padomes priekšlikuma iecēlusi šajā amatā uz četriem gadiem.

SAB pakļauts Nacionālās drošības padomei. Valsts prezidents kā NDP priekšsēdētājs pārrunāja ar SAB direktoru Satversmes aizsardzības biroja darbības organizācijas jautājumus. Lainis Kamaldiņš informēja Valsts prezidentu par dokumentiem, kas saskaņā ar likumu tuvākajā laikā tiks izstrādāti un iesniegti Nacionālās drošības padomei apstiprināšanai.

Valsts prezidenta Kanceleja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!