• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.04.1995., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34760

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

19.04.1995., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

Zemgales apgabaltiesas zvērināta notāre Inita Kalniņa paziņo:

SIGITA MEGNE, dzīvojoša Koknesē, Indrānu ielā 3—15, LĪGA BALINSKA, dzīvojoša Aizkrauklē, Jaunceltnes ielā 33—36, IRĒNA ELTERMANE, dzīvojoša Aizkrauklē, Sprīdīša ielā 2—26, 1995. gada 4. aprīlī atsaukušas ANTOŅINAI ANDŽĀNEI, dzīvojošai Aizkrauklē, Draudzības krastmalā 3—42, 1995. gada 20. februārī ar reģistra nr.345 zvērinātas notāres Initas Kalniņas apliecinātu pilnvaru par telpu nomas līguma noslēgšanu Aizkrauklē, Spīdolas ielā 9.

 

Bezvēsts prombūtnē

Madonas rajona tiesā saņemts pieteikums konstatēt faktu, ka 1934. gada 12. jūnijā Madonas rajonā dzimusī DACE KURZEMNIECE atrodas bezvēsts prombūtnē.

Lūdzam visas personas, kam zināma Daces Kurzemnieces atrašanās vieta vai citas ziņas par viņu, paziņot par to Madonas rajona tiesai trīs mēnešu laikā.

 

Dzīvs — vai miris

Limbažu rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu DAUMANTU LEGZDIŅU, dzimušu 1917.gada 20.janvārī Vitrupes pagasta "Ivašos".

Ja Daumants Legzdiņš nav miris, viņam jāierodas Limbažu rajona tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta. Lūdzu visus, kam ir kādas ziņas par šo pilsoni, paziņot par to tiesai.

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ALBERTU JĀŅA d. CELMĀRU. Ja Alberts Celmārs nav miris, viņam jāierodas tiesā Jēkabpilī, Brīvības ielā 126. Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Albertu Celmāru, paziņot par to tiesai.

 

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu IEVU EMĪLIJU GRIĶUPELI, dzim. 1874.gada 19.martā Daugavpils apriņķa Krustpils pagastā. Ja Ieva Emīlija Griķupele nav mirusi, viņai jāierodas tiesā Jēkabpilī, Brīvības ielā 126. Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Ievu Emīliju Griķupeli, paziņot par to tiesai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!