• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.1995., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34796

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piektdiena, 21.04.1995.

Laidiena Nr. 62, OP 1995/62

Vēl šajā numurā

20.04.1995., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Precizējums

 

"Latvijas Vēstneša" 1995.gada 59.numura 6.lappuses rubrikas "Mantojumu ziņas" pirmās slejas pēdējais sludinājums ALOIZA KOZURA izsludināšanai par mirušu pārvietojams rubrikā "Dzīvs – vai miris".

 

Dzīvs — vai miris

 

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu ANDREJU ROZENBERGU, dzim. 1901.gada 29.aprīlī.

Ja Andrejs Rozenbergs nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Andreja Rozenberga atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

 

Bauskas rajona tiesā saņemts pieteikums no Ainas Drunkas izsludināt par mirušu KĀRLI GRUNSKI, dzim. 1908.gada 13.janvārī, agrāk dzīv. Bauskas rajona Ceraukstes pagastā.

Ja Kārlis Grunskis nav miris un kādam ir zināma viņa atrašanās vieta, lūdzu trīs mēnešu laikā par to paziņot Bauskas rajona tiesai Bauskā, Zaļā ielā 12.

 

Pēdējā griba

 

Tukuma rajona tiesā atrodas 1994. gada 29. oktobrī mirušās LĪBAS SKARBOVSKAS pēdējās gribas rīkojuma akts.

Personām, kurām ir tiesības, pretenzijas vai iebildumi pret L.Skarbovskas atstāto pēdējās gribas rīkojuma aktu, jāpiesakās Tukuma rajona tiesā līdz 1995. gada 24. jūnijam.

Termiņā neiesniegtās tiesības, pretenzijas un iebildumi tiks atzīti par dzēstiem.

 

Laulības līgums

 

Kuldīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1995. gada 13. februārī ar reģistra nr.1, reģistrēts JĀŅA AVDJUKEVIČA, dzīv. Kuldīgā, Liepu ielā 2 un RITAS AVDJUKEVIČAS, dzīv. Kuldīgas rajona Īvandes pagasta "Žubītēs", laulības līgums.

 

Kuldīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļas laulāto mantisko attiecību reģistrā 1995. gada 6. aprīlī ar reģistra nr.2, reģistrēts GUNTA EGLĪŠA un DZIDRAS EGLĪTES, dzīvojošo Kuldīgā, Vienības ielā 47a, laulības līgums.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!