• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīt - uz Skrundu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.05.1995., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/34918

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Skatiens uz iepriekšējo nedēļu

Vēl šajā numurā

03.05.1995., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīt — uz Skrundu

Ceturtdien, 4.maijā, Skrundā notiks Skrundas radiolokācijas jaunās ēkas demontāža. Pasākumu tiešajā ēterā no pulksten 9.00 līdz 10.00 pārraidīs Latvijas televīzija un translēs Latvijas radio. Tādējādi ikviens Latvijas iedzīvotājs būs šī vēsturiskā mirkļa aculiecinieks. Par pasākuma norisi informēs vairāki desmiti ārzemju masu informācijas līdzekļu pārstāvju, jo arī pasaule interesējas par šo vēstures notikumu.

Taču tiem, kuri būs klāt Skrundā šajā vēsturiskajā brīdī, atgādinām, ka vislabāk būtu kājās aut gumijas zābakus un netērpties svētku frakās. Sakarā ar stingrajiem drošības pasākumiem informējam, ka ierašanās pasākuma norises vietā notiks līdz pulksten 8.30. Pēc šī laika piekļūšana netiks atļauta.

Lai šis Latvijai vēsturiskais mirklis ilgi paliktu ikviena skatītāja atmiņā, par svētku uguņošanu rūpēsies amerikāņu firma CDI (Controlled Demolition Incorporated), kas ne tikai gādāja par Skrundas monstra demontāžu, bet arī sarūpēja svētku uguņošanu. Tā būs viņu dāvana Latvijas un citu zemju televīzijas skatītājiem.

Valdības preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!