• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pie Valsts prezidenta - Baltijas ģenerālprokurori. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.1995., Nr. 69 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35001

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Polijas Konstitūcijas gadskārtas reizē

Vēl šajā numurā

06.05.1995., Nr. 69

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pie Valsts prezidenta — Baltijas ģenerālprokurori

Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa rezidencē bija ieradušies Lietuvas ģenerālprokurors Vlads Ņikitins, Igaunijas valsts prokurors Indreks Mēlaks un Latvijas valsts ģenerālprokurors Jānis Skrastiņš. Viņi informēja par situāciju un pasākumiem cīņai pret organizēto nodziedzību trīs Baltijas valstīs.

Galvenais tikšanās temats bija saistīts ar to, kā kaimiņzemēs tiek risinātas problēmas ar bijušajiem PSRS VDK aģentiem un ziņotājiem. Lietuvā un Igaunijā šajos jautājumos ir pieņemti likumdošanas akti un noteikta ar VDK un bijušiem čekistiem saistīto lietu izskatīšanas kārtība. Katrā ziņā gan Lietuva, gan Igaunija ir pavirzījusies daudz vairāk uz priekšu un valstiski novērtējusi problēmas, kas tagad aktualizējušās Latvijā un draud vēl vairāk sašķelt mūsu sabiedrību.

Latvijas likumdevējiem un speciālistiem būtu mērķtiecīgi tuvāk iepazīties ar kaimiņzemēs izstrādātajām šo jautājumu izskatīšanas shēmām un metodēm, ar viņu gūto pieredzi.

Valsts prezidenta Kanceleja

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!