• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.1995., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35104

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

13.05.1995., Nr. 73

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Mārīte Rateniece 1995.gada 8.maijā paziņo, ka ir atsauktas universālpilnvaras, kuras izdevusi MILDA BICE JĀNIM GRAŽANSKIM, dzīvojošam Alūksnes rajona Ziemeru pagasta "Isakos", un kuras apliecinājusi zvērināta notāre Mārīte Rateniece 1995.gada 28.februārī ar reģistra nr.397 un 1995.gada 5.aprīlī ar reģistra nr.673.

 

Dzīvs — vai miris

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts pieteikums izsludināt par mirušu JĀNI RŪDOLFU KŪLMANI, dzimušu 1907.gada 6.jūlijā, kura pēdējā dzīves vieta bija Rīgā, Brīvības ielā 185—25.

Ja J.R.Kūlmanis nav miris, viņam jāierodas Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā vai rakstveidā jāpaziņo tiesai sava atrašanās vieta.

Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Jāņa Rūdolfa Kūlmaņa atrašanās vietu, paziņot par to rakstveidā tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Preiļu rajona tiesā saņemts iesniegums par AUGUSTA VANAGA, dzim. 1912.gada 24.septembrī Preiļu pagastā, izsludināšanu par mirušu. Tiesa lūdz visas personas, kam ir ziņas par minēto pilsoni, pieteikties Preiļu rajona tiesā triju mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.l

 

Bauskas rajona tiesā saņemts pieteikums no IVARA LIEPAS par RŪDOLFA LIEPAS, dzim. 1906.gadā, agrāk dzīvojoša Bauskas rajona Misas pagastā, izsludināšanu par mirušu.

Ja Rūdolfs Liepa nav miris un kādam ir zināma viņa atrašanās viata, lūdzu trīs mēnešu laikā par to paziņot Bauskas rajona tiesai, Bauskā Zaļā ielā 12.l

 

Tukuma rajona tiesā ir saņemts pieteikums par LUDVIGA PĒTERSONA, dzimuša 1907.gada 12.oktobrī Bigauņciemā, izsludināšanu par mirušu.

Tiesa lūdz pazudušo personu ierasties tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu. Pretējā gadījumā iestāsies Latvijas CPK 257.p. norādītās sekas.

Aicinām visus, kas zina par pazudušā nāvi, paziņot par to tiesai.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!