• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Mobilās un skanīgās "Benefon" dienas Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.05.1995., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35214

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ostu padomes 30.maija sēdē

Vēl šajā numurā

31.05.1995., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Mobilās un skanīgās "Benefon" dienas Latvijā

No 25. līdz 30.maijam Latvijā viesojās pazīstamā Somijas mobilo telefonu ražotājfirma "Benefon". Piedāvāta tika jaunākās tehnoloģijas vispieprasītākā produkcija. Patīkami ir telefonu miniatūrie izmēri, kas pārvērš tos par ērtiem un kompaktiem izmantošanā jebkuram.

Mazie aparāti pārsteidz ar savu tehnisko daudzveidību. Bezgalīga rādiusu aizsniedzamība ir viena no to īpašajām priekšrocībām. Šie telefoni sniedz ilgas sarunas iespēju, tiem ir ārkārtīgi ērta klaviatūra, tos var pieslēgt pie datora vai modēma, tiem ir ilgdarbīgas baterijas.

Tomēr ar to vēl mazo "Benefon" iespējas nebeidzas. Jo "Benefon" aparāti ir piemēroti jebkurām mūsdienu vajadzībām ar maziem gabarītiem un pilnīgu tehnisko aprīkojumu.

Turklāt šoreiz arī demonstrācijas veids bija pieskaņots visām "Benefon" firmas jaunās produkcijas īpašībām — maziņš un kompakts "busiņš" ar firmas nosaukumu, kas savu produkciju demonstrēja gan Liepājā un Ventspilī, gan Jūrmalā un Rīgā, gan Valmierā. Tā "Benefons" ripoja un skanēja Latvijā veselu nedēļu.

Māris Kaparkalējs, Viktorija Runika, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!