• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vakar iznāca "Latvijas Vēstneša" valsts normatīvo dokumentu 7. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.06.1995., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35375

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidenta un Ministru prezidenta līdzjutība

Vēl šajā numurā

09.06.1995., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vakar iznāca "Latvijas Vēstneša" valsts normatīvo dokumentu 7. burtnīca

Jādomā, lielākā abonentu daļa līdz ar vakardienas avīzi būs gan saņēmusi (bet nesaņēmušie lai zina, ka no sava pastnieka jāsaņem) valsts normatīvo aktu 7. burtnīcu "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti". Tomēr skaidrībai savilksim galus kopā.

Tātad likumu un paliekošāko valdības nolēmumu atlasītā un atkārtotā publikācija parocīgākajā grāmatas variantā ir jau nonākusi līdz 6. jūnijam. Jo burtnīcas amplitūda aptver laiku no 18. aprīļa līdz šim — 6. jūnijam. Un tajā ietilpst vispirms Saeimas pieņemtais un Valsts prezidenta izsludinātais likums "Par pilsētu, rajonu, pagastu vēlēšanu komisijām un vēlēšanu iecirkņu komisijām", "Saeimas vēlēšanu likums", kas burtiski tikko — aizvadīto otrdien — bija publicēts pamatlaikrakstā, un grozījumi virknē citu likumu.

Savukārt Ministru kabineta dokumentu sadaļa aptver biezu noteikumu paketi no nr.106 līdz nr.139 un 2. ieteikumus, un 2. instrukciju.

Lai arī šis izdevums palīdz Jums — valsts pārvaldes, izpildvaras un pašvaldību darbiniekiem, juristiem, ekonomistiem, finansistiem — Jūsu ikdienas darbā! Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!