• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.06.1995., Nr. 94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35505

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

20.06.1995., Nr. 94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tukuma rajona padome informē, ka ar 1995.gada 22.maiju ir lauzts pirkuma—pārdevuma līgums ar SIA firmu "Sellers" par objektu Tukumā, Rūpniecības ielā 3.

Līguma laušana Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa paziņo, ka MINNA MADERNIECE ir atsaukusi pilnvaru nekustamā īpašuma Balvu rajona Bērzpils pagasta "Garie Sili" pārvaldīšanai, kas izdota AIJAI CIPRIJANA m. MOROZAI, dzīv. Balvos, Brīvības ielā 66, dz.18, un kuru apliecinājusi zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa 1994.gada 20.jūnijā ar reģistra nr.3240.

 

Dzīvs — vai miris

Liepājas rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu pilsoni JURI ANŠA d. LAZDIŅU, dzīvujošu Liepājas rajonā, Vērgales pagastā, Ziemupē, "Birztalās".

Lūdzam pilsoni Juri Lazdiņu ierasties Liepājas rajona tiesā vai paziņot savu atrašanās vietu trīs mēnešu laikā. Lūdzam visas personas, kurām ir kādas ziņas par Jura Lazdiņa atrašanās vietu ziņot par to Liepājas rajona tiesai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!