• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu un drošības omitejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.07.1995., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35645

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomikas un finansu komitejas ārkārtas sēdē

Vēl šajā numurā

04.07.1995., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu un drošības omitejā

 

Vakar, 3. jūlijā, MK Ārlietu un drošības komitejas sēdē tika akceptēts Latvijas un Baltkrievijas vienošanās projekts par pilnvaroto robežas pārstāvju darbību. Abu valstu pilnvaroto pārstāvju pienākumos saskaņā ar vienošanos ietilps tiesiskās kārtības uzturēšana uz Latvijas un Baltkrievijas robežas, robežincidentu noregulēšana, kā arī visu ar robežu saistīto jautājumu risināšana.

Komiteja akceptēja iesniegšanai Saeimā likumprojektu par Dānijas Karalistes un LR kopējās vienības izveidi ANO miera uzturēšanas operāciju veikšanai Horvātijā. Likumprojekts paredz, ka Latvijas vienībai no 1995. gada jūnija līdz 1996. gada jūlijam jāpiedalās mācībās Dānijā, bet no 1995. gada augusta līdz 1996. gada februārim - miera uzturēšanas operācijās Horvātijā. Latvijas bruņoto spēku vienības darbību un personālsastāva finansēšanas kārtību noteiks Dānijas un Latvijas līgums.

Komitejas sēdē tika apstiprināts Latvijas pārstāvju saraksts darbam Latvijas un Krievijas jauktajā starpvaldību komisijā, kura risinās divpusējo attiecību aktuālos jautājumus. Komisijas izveidošanu paredz 1994. gada divu valstu vienošanās.

Vēl sēdē tika akceptēts Iekšlietu ministrijas nolikums.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!