• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien pie Jums ceļā ir arī "Dokumentu" 10.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.1995., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35888

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

18.07.1995., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien pie Jums ceļā ir arī “Dokumentu” 10.burtnīca

Kā redzat, pavisam tekoši, tūlīt aiz devītās, jau ar nākamo laikraksta laidienu, nāk arī valsts normatīvo likumdošanas aktu desmitā burtnīca. Ar pavisam jauniem likumiem un valdības noteikumiem un ieteikumiem.

Tā, vispirms — Saeimas dokumentu vidū: likums “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju”, “Grozījums likumā “Par kompensācijas izmaksu izceļotājiem, kuri atbrīvo dzīvokļus”” un citi likumi.

Bet Ministru kabineta dokumentu klāstā — noteikumi no nr.165 līdz nr.180 un ieteikumi nr.3 “Ostas pārvaldes paraugnolikums”, “Noteikumi par spirta un alkoholisko dzērienu valsts monopolu”, noteikumi par pievienotās vērtības nodokli un citi saistošie akti.

Tiem, kas nav “Latvijas Vēstneša” abonenti, burtnīcas iegādes iespēja — tradicionālā: Rīgas preses kioskā pie “Saktas” puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas un Augstākās tiesas namā (Brīvības bulvāra un Tērbatas ielas stūrī) un redakcijas Sludinājumu daļā (Baznīcas ielā 4a, IV stāvā, pie viesnīcas “Latvija”).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!