• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.1995., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35912

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzņēmumu Reģistra ziņas

Vēl šajā numurā

18.07.1995., Nr. 106

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Zvērināti notāri

Zvērināta notāre Sniedze Stubava paziņo, ka LIDIJA MARKOVA atsaukusi GRIGORIJAM SAVČUKAM izdoto pilnvaru, ko apliecinājusi zvērināta notāre Sniedze Stubava 1994.gada 14.novembrī ar nr.3479 automašīnas VAZ-2121 ar reģistrācijas numuru BG 4845 lietošanai.

Zvērināts notārs R.Mintāls paziņo, ka 11.07.95. atsaukta ŅINAS KLEIMINAS izdotā pilnvara IŅJAM KŅIMENKO īpašuma pārvaldīšanai, ko 20.02.95. apliecinājusi zvērināta notāre I.Bobrovska ar reģ. nr.1702.

Zvērināta notāre Ilona Klāmane paziņo, ka 1995.gada 13.jūlijā saņemts IVETAS UŽKURELES iesniegums par to, ka atsaukta pilnvara nr.2960, apliecināta uzrādījuma kārtībā pie zvērinātas notāres Ilonas Klāmanes. Darbības uz šīs pilnvaras pamata nav iespējamas.

Dzīvs — vai miris

Alūksnes rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu PĒTERI ĀBOLIŅU, dzim. 1911.gada 3.februārī.
Ja P.Āboliņš nav miris, viņam jāierodas tiesā vai jāpaziņo sava atrašanās vieta.
Lūdzam personas, kurām ir kādas ziņas par P.Āboliņa atrašanās vietu, paziņot par to tiesai trīs mēnešu laikā kopš šī sludinājuma publicēšanas.

Jēkabpils rajona tiesā saņemts pieteikums izsludināt par mirušu JĀNI ALBERTU GRČNMANI, dzim. 1908.gada 8.februārī, dzīvojuša Daugavpils apriņķa Krustpils pagasta “Kūku–Medīlās”.
Ja Jānis Alberts Grīnmanis nav miris, viņam jāierodas tiesā trīs mēnešu laikā Jēkabpilī, Brīvības ielā 126. Tiesa aicina visas personas, kurām ir kādas ziņas par Jāni Albertu Grīnmani, paziņot par to tiesai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!