• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien līdz ar laikrakstu nāk - "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti", kārtējā, 11.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.1995., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/35982

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

21.07.1995., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

1995.gada 20.jūlijā

Šodien līdz ar laikrakstu nāk — "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti", kārtējā, 11.burtnīca

Pavisam ātri, tūlīt aiz 9. un 10. burtnīcas, kā redzat, nāk 11., turklāt vēl apjomīgāka par visām iepriekšējām. Jo Ministru kabineta 179. noteikumi par stratēģiskas nozīmes preču, produkcijas, pakalpojumu un tehnoloģiju eksportu, importu un tranzītu ar visiem pielikumiem un veidlapu paraugiem vien aizņēma 37 lappuses. Tāpēc nācās izplesties no tradicionālajām 32 uz 48 lappusēm un pielikt tajā klāt vēl arī MK noteikumus nr.181, 182, 183, 184, 185, 186 un 189, kas pamatlaikrakstā tika izsludināti pirms nedaudz dienām — 12. un 18.jūlijā.

Tādējādi šajā burtnīcā ērtā lietošanas veidā ir arī valdības noteikumi par narkotisko un psihotropo zāļu un vielu aprites kārtību zāļu ražošanas uzņēmumos, zāļu lieltirgotavās un aptiekās, par narkotisko zāļu aprites kārtību ārstniecības iestādēs, kremācijas noteikumi, priekšraksti par transportlīdzekļu, kravu un personu karantīnas, fitosanitārās un veterinārās kontroles kārtību uz robežas, par ierobežojumiem valsts līdzekļu izmantošanā 6.Saeimas vēlēšanām un citi normatīvi akti.

Tipogrāfijas mašīnas, kuras parasti drukā “Latvijas Vēstneša” dokumentu burtnīcas, 48 lappuses nespēj tiražēt vienā aptverē, tāpēc ziniet: šī burtnīca sastāv no divām daļām, un, ja kāda daļa trūkst, — prasiet savā pasta nodaļā. Bet citādi viss — kā parasti. Arī burtnīcas iegādāšanās iespēja tiem, kas nav abonenti, — parastā: Rīgas preses kioskā pie “Saktas” puķu tirdziņa (Merķeļa ielas pusē), Rīgas Apgabaltiesas un Augstākās tiesas namā (Brīvības bulvāra un Tērbatas ielas stūrī) un redakcijas Sludinājumu daļā (Baznīcas ielā 4a, IV stāvā, pie viesnīcas “Latvija”).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!